Syrran är tänd på Bert-stjärt, syrran är tänd på beeää....

Jag kommer då och då på mig själv att tänka på konstiga saker som oftast hänt för en lång tid sedan och inte alls borde ta plats i mitt huvud. Vissa saker har bara konstigt nog fastnat och vägrar ge bort platsen till något annat jag kanske hellre vill komma ihåg. Exempel:

VK eller lokala nyheterna eller vilka det nu var gjorde en liten programserie om min systers klass när de gick i nian eller åttan. kanske var det åttan eftersom att de alltid pratade om betyg i intervjuerna. Jag borde då alltså ha varit 11 år när detta spelades in. Jag minns att jag en gång överhörde (läs tjuvlyssnade med mitt spion-kit) på Sanna och Frida när de pratade om detta och att Frida sa att de förmodligen råkade filma henne i klassrummet då hon slängde skräp på golvet.
Ja. Mer spännande än så var det inte. Lite dråpligt sådär. Men detta har alltså fastnat i huvudet, och dyker upp inte alltför sällan. Varför?

Jag tog en aerobics-kurs i tvåan eller hösten i trean på gymnasiet för att få ett lättförtjänt betyg. I kursen ingick det givetvis en del teori om kroppens uppbyggnad, musklers uppbyggnad bla bla bla.. minns inte ett jota av det. Men det jag däremot minns var hur, enligt den 60-åriga aerobicsinstruktörs-kvinnan, "man skulle snacka i gymmet". T.ex. så kunde man gå fram till någon på gymmet och säga med stockholmsdialekt a la 60-tal, "Tjeena, haru treenat gluttarna?"

Bra kunskap att hålla kvar i huvudet tydligen. Det är verkligen det enda jag minns av den kursen. Tackarr.


Skulle ju kanske vara bättre om saker som min bankomatkod, pinkod, kompisars mobilnummer eller annat strået viktigre kunde gräva sig fast i minnet. Men icket.

Nu vart det mkt text här, långa inlägg är tråkiga, jag vet. förlåt. Här får ni en bild på slutet så det känns lite bättre.



Vill man bli fin får man lida pin. Vi vart blondare iaf !


Hva skjeeeer da?

Det här tycker vi är kul!


Det är också. Och inte bara för att jag är i norge. det här tyckte jag va kul innan också!:)

Hej alla barn!

Hej Hej! Tänkte att jag skulle passa på att sno julias dator nu när hon är på jobbet och säga hej till världen. 
Min dator har pajjat på något sätt, vet inte hur vad varför, men jag kommer i alla fall inte in på internet, inte ens med nätverkskabel. Så jag tar nog med den hem nu till helgen så pappa kan få sucka och fråga "vad har du gjort med den?"

Annars rullar det mesta på som vanligt, jag jobbar och står i! Igår var det kanonväder så jag låg ute i en park och solade i bara bikini och brände mig faktiskt en del. vilket jag inte brukar göra. Tack!

Tänkte jag skulle kila ner på stan snart ock kika på sommarkläder! Snart reser vi iväg och jag längtar sjukt mkt!! jihaa!

På fredag kommer jag alltså hem! Känns jätteroligt att vara hemma en helg, sen att det är yran samtidigt är ju bara ett plus!

Jag har köpt en söt klänning. Den ser ut såhär.




Snakkes!
 

Vi kan ba spela fiolioliolej


Vi kan ba chilla i solen..


Vi kan ba äta glass och läsa Stieg..


Vi kan ba sightseea vid slottet med bästa vänner..


Vi kan ba dansa all night long..


Vi kan ba ha kul när vi viker tvätt..


Vi kan ba sova i parken..


Vi kan ba picknicka i världens största park..


Vi kan ba soldyrka vid en fästning..


Vi kan ba ha bästaste mamma och pappa på besök.. (om ni är osäker på vart vi befinner oss på bilden så är det tur att mamma håller upp en ledtråd..)

Så. En liten bilduppdatering! Enjoy.

Har förresten tagit ledigt så jag kan fara hem sista helgen i maj! Yippiekayee motherfucker ha en bra dag !

RSS 2.0