Mumsigt full i bibblan

Hej hallå!

dålig uppdatering.

Nu har jag bokat hemresan, blir onsdag den 12 augusti! Känns lite både och, men mest kul just nu! hoppas jag inte blir less fort bara. Pratade lite löst med anna nyss om att ta en tur till min stuga, det vore väl najs tjejer?:)

Har för övrigt varit sjuk till och från i typ två veckor nu. lessheten! är också less på stövel-modet.

ska lägga upp lite bilder från personalfesten sen så fort jag fått dom!

Anna gav mig ett råd i klassisk Anna-anda:
" Ja, man får se vad livet ger och är det lämpligt så kör man." haha.

Nu är det Run's house maraton!




En dag med en hund

Jag var ledig en dag förra veckan och fick då vara hundvakt åt en chihuauavalp som hette Rocky!
Det va hel underbart och han var en så magiskt söt hund! Jag kände mig som Caesar Millan. Jag var en pack leader. Här är några bilder!





(Submissive state of mind)



(exercise-disciplin-affection)



kasta ett öga påt'!

"Partysvensker: Go home!!"





Lite bilder till er! Snart kommer jag hem till Umeå till familjen och de goaste goaste vännerna! ♥



Vem får årets stödboll?

Stödboll, stödboll, vem får årets stödboll?

Ja, alltså. jag har varit sugen på maskerad ett tag nu och kom för ett tag sen på att det vore väl jättekul att temat skulle vara Stödbollen - ni vet från Bert. Man måste alltså vara utklädd till något som karaktärerna i Bert klädde ut sig till! Om ni inte vet vad jag pratar om så se det Bert-avsnittet! Det är ett måste:)

Julia var inte sen på att nappa på idén, så vi tänkte att vi tar en sån maskerad i umeå när vi alla är hemma, typ augusti! Willkommen!

Sen när vi vilat ut oss från den festligheten vill jag också ha en Michael Jackson-maskerad. egentligen inte som en tribute eller så, mest bara för att det finns så många olika michael-stilar man kan klä ut sen till och för att man får ogenerat dansa som han hel kväll!
Själv tror jag på Beat it-utstyrseln.

oj. nu har jag sett begravningen i ca en timme. fulgråtit en timme. jag vet att jag är sjukt överkänslig och är inte sen på att börja gråta om det är något sorligt eller lyckligt, så detta va rent på spring Fanny, spring-nivå. Trodde jag skulle få medhåll från syster men hon va så himla cool helt plötsligt. Jaja. maskerad vill jag iaf ha. och så här ska jag se ut och så här ska jag dansa hela kvällen:




Eller så går man all in och satsar på den här looken!



Slynes!

RSS 2.0