Inspiration vår-hår!




Utsläppt eller slarvigt uppsatt, lockigt, vågigt och fluffigt! Underbart! ♥




Not my finest hour..

De senaste tre dagarna har inte varit tipptopp direkt, magsjuka kom och hälsade på i söndags. Behöver nog inte gå in mer detaljerat på vad jag haft för mig dessa tre dagar. You get the picture.

Har fått i mig lite blåbärssoppa, coca-cola utan kolsyra och mosad potatis i alla fall, men blir nog hemma från jobbet imorgon också. Få lite styrka tillbaka.

Varit förkyld och haft magsjuka nu, är jag klar med sjukhet då för 2009? Kan det bara fungera så, att min kvot är fylld nu? I've done my part liksom.

Hoppas ni andra är friska och krya! Nu blir det lite blåbärssoppa igen.

Vi ses!

..och jag går mot Honom vart jag än går


Kid can't kick ball



Så söt liten pojke som bara inte kommer på hur man sparkar en boll !



Just another day at the factory

Eller inte.. Alltså, fiket jag jobbar på ligger i en fabrik som tillverkar sängar. Det finns lite olika avdelningar och är en rätt stor fabrik. Men idag så exploderade en del av en avdelning!! En tryckvåg gick genom hela stället och brandlarmet gick igång. Alla springer ut och sen kommer flera polisbilar, ambulanser och brandbilar. Två av de som jobbade närmast explosionen vart brännskadade men inge större livshotande. Dramatiskt värre ! Sen vart det typ krismöte och grejer så jag höll på att missa tåget hem. (eller jag höll på att missa tåget för att jag skulle hinna smuggla hem 22 räkmackor till mig och Fredrik)

Anyway. Det är fredag och malin är på väg hit så life's good.

Hörde att Mina Damer skulle till fortet ikväll, känns drygt att missa. Men dom kommer förmodligen snart hit och det blir sjukt kul! I miss them! ♥

Näe, men en räkmacka på det här kanske?

Hey!

This shit is BANANAS !



Hej bara! Ba så kempegrejt !

Från vä: Borat, jullan, mallan, harry, bj, jeg, pjub. Gisela tog bilden!

Ketchup

Min käre mor har lärt mig många saker i livet, men en sak som hon kanske lär mig lite oftare än andra saker, är teorin om ketchup-effekten. Det känns som jag ofta hör henne säga i en utandning "Ja, det är ketchup-effekten det."

Och jag har alltså haft lite ketchup här i Oslo nu! Har sökt jobb som attans, men de flesta man lämnar CV till ger något flummigt svar om att allt är möjligt närmare sommaren. Men! Nu har jag fått tre jobb, ketchup, ketchup!

Jag valde ett cafeteria/fik-jobb i Lilleström vilket är på vardagarna, sen ett kvälls/helgsjobb på en uteservering på Aker Brygge. Cafeteriajobbet är bara april ut, så från maj fick jag jobba mer på uteserveringen vilket känns kul! Heja heja

Har för övrigt återupptäckt Run's house, så nu blir det te och sjöjungfru-ställningen-i-soffan-med-fjärren-i-handen-!

Over n out

Ja, det stämmer - jag har en blogg.

Ja, jag har alltså skaffat mig en blogg -God be with me- så kom igen bara, låt mig höra era "I told you so", I can take it!
Till mitt försvar: Jag har flyttat till ett annat land. Ett land i fjärran öster. Ett land långt borta i horisonten, jag vet inte om ni någonsin har hört talas om det. Ett land även kallat Norge.

Denna blogg är alltså till för att kunne ge kortare briefings och uppdateringar om livet i Oslo. Så Välkomna helt enkelt!

Peace !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0