Mallorca är ju ändå alltid Mallorca, knäpp knäpp! och jag är dessutom 21 nu!

Ja vart ska man börja. Magaluf va helt magiskt roligt, jag går typ runt och skrattar för mig själv ganska ofta då jag kommer och tänka på nåt kul som hände! tråkigt att inte tjejerna är här så vi kan dra massa magalufskämt,  men tur att julia är här och kan höra på allt strunt som jag berättar!

vidare till kalmar! också det riktigt roligt och midsommarafton va ba kanoners! Barapparappa bapa bara bapa!

Nu är man tillbaka till Oslo och allt som hör till. Har haft några dryga dagar på jobbet tyvärr. det första jag gör ett pass när ett sällskap på 20 pers kommer är att jag häller ut 3 fatöl över en och samma man. fan. Sen råkar vi dela ut fel mat så de fick hälften så lite som de egentligen skulle ha och då vart det sura miner...

Oj vilken mamma-grej jag sa nyss. haha. jag och adrian kastar ett slö-öga på matchen mellan sydafrika och spanien och jag inleder med att fråga "jaha, vad är det för cup då?" "ja det är confederation cup" säger adrian med ett daah uttryck i ansiktet. sen hör jag mig själv säga "okej. man kanske kan säga att det är en slags kompis-cup?" fick inget svara av adrian, men hans ansiktsuttryck talade för sig själv. kände mig som mor min upp i dagen:)

Idag fyller jag 21 också!! Gratulerer med dagen moa. tack! Igår va vi först och badade i Huk som var superhärligt sen på kvällen var det fest hos tina och agge och resten av sambosarna (finns det i plural?) helt sjukt rolig kväll vart det! Och alla var så söta och firade min födelsedag efter tolvslaget!:)

Imorse fick jag saft-på-sängen av adrian och ingunn hade gjort en magiskt jordgubbstårta! Finfina presenter fick jag också. Och massa fina sms! ibland känner jag att dom i min närmaste närhet är så bäst, hoppas dom vet att jag tycker att dom är det!

ikväll ska vi grilla i parken! och nu ska jag göra rösti muuummms!!

pussokram!

Anna Sjökvist

Hej Anna!

Anna är den äldsta vännen jag har. hon är alltså inte äldst, utan vi har varit vänner längst. Fast hon är nog längst av oss. aja.

Hursomhelst, hon säger ofta smarta saker. och roliga saker. oftast i en kombination. Hon sa en såndär grej i helgen - jag förstod precis vad hon menade, men sen tänkte jag, vad sa hon egentligen? Och så blir det ofta.

Hon pratade om att köpa ett par nya jeansshorts, fort pratar hon, väldigt fort, dom ska inte vara för slitna och inte för tråkiga. helst ljusa men man ska ju ändå se att det är jeanstyg, dom får inte vara bloggljusa bla bla osv osv.

Näe sa jag, sådana vill jag också ha. vänta va, bloggljusa?
Det är så smart! vilket bra ord! visst förstår man precis hur ett par bloggljusa jeansshorts ser ut?
haha vilken grej. ja gillare!

Day n nite !

Hej där!

Idag är det torsdag och jag har lite ledighet under dagen. Börjar inte jobba förrän klockan fem! Sova är ju lite av en hobby för mig så egentligen passar sådana här arbetstider bra för mig, men det är lite trist att Julia och Adrian har helt andra arbetstider så vi ofta går om varandra. När jag kommer hem från jobbet sover julia och adrian är typ i borsta-tänder-stadiet. Fast inte igår faktiskt! Igår for jag och adrian ut och åkte lite longboard efter jag slutat jobba! Riktigt roligt, dock svårare än att åka runt lite i vardagsrummet..

Igår fyllde syster år, gratulerer!! glömde en present här i oslo men den kan hon få senare!

Helgen har spenderats i Umeå, vilket var heeelt underbart!!!!! Så sjukt värt trots jävulskt dryga bussresor. Yran översteg förväntningarna, vädret var kanoners, vännerna var samlade och korven var grillad. Hallelulija. Day n nite.

Jag är däremot väldigt dålig på att vara den som lämnar. det känns alltid väldigt jobbigt. När jag kom till arlanda gick jag lite fel när jag skulle till väskorna och råkade precis hamna vid gaten där flyget går till umeå. klump i magen. sen går jag vidare, hämtar väskor och tar bussen till cityterminalen. Tittar på skylten vilken gate jag ska till, överst står det Umeå 22.00 och under det Oslo 23.00. klump i magen. Går vidare sätter mig på bussen med alla klumpar och sätter på mp3n. första låten är Kent - Sverige, tackarrr. klumpar klumpar. Men allt kändes lättare när de andra kom. Var vara jobbigt att åka först och komma till en tom lägenhet.

Nu vart det ett sånt där långt inlägg igen.

På tisdag far vi till Magaluf!!!!!!!! ;D
aaah jag längtar!!







RSS 2.0